Nyhet! Boka
ONLINE
Boka
ONLINE
Hundträff på Facebook Kyrkekvarn på Instagram
Hundträff på Facebook Kyrkekvarn på Instagram

Kurser

Kurser i samarbete med duktiga instruktörer

Inga kurser på gång för närvarande.

Presentation Gina Runesson

Gina Runesson heter jag, är 37 år och bor strax utanför Hjo. Jag äger själv en Jack Russelterrier, Loke 8 år, och i hundhimlen finns numera min fina gamla Flizan, som hann bli 14 och ett halvt år. Dessa har jag tränat och tävlat upp i klass tre.

Jag har också turen att få låna min mammas bordercollie, Zonny, snart fem år. Vi började träna agility tillsammans för drygt två och ett halvt år sedan, vi tävlar f.n. i klass 2. Jag har stora förhoppningar på Zonny som är en fantastisk hund att träna med. Under hösten 2013 blev vi, som ett av trettio ekipage i Sverige, uttagna till landslagssatsningen utvecklingsteam. Detta är en satsning från svenska agilitylandslagets sida som vill fånga upp och hjälpa till att utbilda och stötta särskilt lovande ekipage inför framtida landslag.

Jag har sysslat med agility i ca 12 år, och varit instruktör 8 av dem. Jag är utbildad A1-instruktör i Brukshundklubbens regi, och hållt kurs nästan alla terminer sedan dess. Jag har själv också gått en rad kurser, för bl a Jenny Damm, Greg Derett, Anna Käll, Eva-Marie Wergård, Maria Melakari och Eva Johansson. Jag är mkt intresserad av utvecklingen inom agility och läser på om det mesta. Som instruktör tycker jag det är väldigt viktigt att träningen individanpassas, så att alla ekipage får chansen att göra sitt bästa på ett sätt som passar dem. Jag kommer hålla en rad kurser och även privatlektioner vid förfrågan i samarbete med Hundträff.se.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta mig på flizan4ever@hotmail.com.

Vi ses!

WEBBPRODUKTION - Divido IT Webb Reklam
WEBBPRODUKTION - Divido IT Webb Reklam